Ko smo mi?

Preduzeće AIR SPEED DOO osnovano je 1992. godine, sa sedištem u Beogradu u Bulevaru vojvode Mišića 51a, lokal 1. Osnovna delatnost preduzeća je međunarodna špedicija - carinsko posredovanje i zastupanje, organizacija transporta vlastitim i angaržovanim prevoznim sredstvima, skladištenje carinske i ne carinske robe, spoljna trgovina - uvoz i izvoz, kao i celokupna stručna pomoć i savetovanje, u vezi sa spoljnotrgovinskom delatnošću. Dugogodišnjim radom stekli smo dragoceno iskustvo u pomenutoj oblasti, čime uhodani tim od 39 stručno osposobljenih ljudi u svakoj prilici može da udovolji i najsloženijim zajtevima klijenata. 

Naše iskustvo, tim i lokacije

Sa višedecenijskim iskustvom u industriji, spremni smo da pružimo pouzdane usluge špedicije našim klijentima, sa prisustvom na brojnim lokacijama širom Srbije.

33Godine iskustva
5Lokacija
39Zaposlenih

Zašto mi? 

Naša posvećenost, iskustvo i širok spektar usluga čine nas idealnim partnerom u svetu špedicije. Sa prisustvom na više lokacija, nudimo efikasna rešenja prilagođena vašim potrebama. Izaberite nas za besprekorne usluge koje prevazilaze očekivanja

100

Profesionalnosti

100

Stručni

100

Pouzdani

Linkovi za preuzimanje dokumenata